9. oktober kl 17.00: Medlemssalon i kvinderåde omhandlende jomfruhindemyten.

Kom med til Kvinderådets Medlemssalon # 5 om Jomfruhindemyten, hvor Danske Kvindelige Lægers Forening og Jordemoderforeningen inviterer til mødet.

Jordemoder Gabriela Rehfeld og overlæge Annemette W. Lykkebo fortæller om Jomfruhindemyten set i et sundhedsfagligt og kulturelt perspektiv.

Oplægsholderne belyser, hvordan idéen om en jomfruhinde er opstået, og hvordan det i virkeligheden forholder sig med den kvindelige anatomi. Ligeledes vil Gabriela og Annemette W. Lykkebo fortælle om, hvordan de hver især støder på tanker, forestillinger og myter om jomfruhinden i deres arbejde. Sidst men ikke mindst vil forslaget om lovgivning mod ”genetablering” af jomfruhinden blive diskuteret.
Efterfølgende er der plads til drøftelse og debat.

Danske Kvindelige Lægers Forening og Jordemoderforeningen byder på lidt at spise, derfor er det nødvendig med tilmelding (se længere nede).

Er du medlem af en af de organisationer, som er medlem af Kvinderådet, så har du adgang til dette arrangement. Du finder en oversigt over Kvinderådets medlemsorganisationer på hjemmesiden. Du kan også melde dig ind som støttemedlem, hvis du gerne vil deltage.

TILMELDING VIA EMAIL: Du kan tilmelde dig ved at skrive til kvr@kvinderaad.dk inden den 04.10.19 .

Dato: Onsdag d. 9. oktober
Tid: 16:30-18:30
Sted: Kvæsthuset, Skt. Annæ Plads 30, 1250 København K.

Vi glæder os til at se dig!