May
28
5:00 PM17:00

Årsmøde og generalforsamling

Invitation til årsmøde og generalforsamling hos Danske Kvindelige Lægers Forening 2019

Mødet foregår tirsdag d. 28. maj 2019 kl. 17.00 på Københavns øjen og skeleklinik, Jægersborgvej 66 A 2 th, 2800 Lyngby.
Hvis du kunne tænke dig at deltage i foreningsarbejde og samtidig forbedre dine lægeroller som Leder, Administrator og Samarbejder, så har du nu muligheden. Vi har ledige pladser i bestyrelsen.

Du bedes venligst tilmelde dig årsmødet på klf.kontakt@gmail.com senest d. 21. maj af hensyn til forplejning.

Vi glæder os til at se dig.
Med venlig hilsen
Johanne Bjerre Lindboe, Formand i KLF
https://www.kvindeligelaeger.dk/

View Event →
May
22
4:00 PM16:00

Cafémøde

Onsdag den 22. maj afholdes der Cafémøde kl 16-18. Tilmelding på cafe@kvindeligelaeger.dk senest den 19. maj.

Som aftalt sidst vil 1-2 af jer holdet et oplæg om et valgfrit emne. Skriv gerne tilbage hvem af jer der vil holde oplæg, så sørger vi for at skrive ud når der er fundet to. Yderligere vil der blive gennemgået nogle af de lægeforeninger der findes og hvad de står for.

Vi glæder os til at se jer.

View Event →
Apr
25
4:00 PM16:00

Cafémøde

Torsdag d. 25. april afholdes der Cafémøde kl 16-18. Tilmelding på cafe@kvindeligelaeger.dk senest den 22. april. 

Emnet bliver "de forskellige faggrupper på et hospital". Her vil vi tale om hvilke arbejdsopgaver personalet har. Yderligere kommer vi til at tale om tv-serien "de udenlandske læger" som blev vist på dr1.

Vi glæder os til at se jer.

View Event →
Mar
12
4:00 PM16:00

Cafémøde

Tirsdag d. 12. marts er der Cafémøde kl 16-17.30. Tilmelding på cafe@kvindeligelaeger.dk senest lørdag d. 9. marts. 

Emnet bliver "de forskellige faggrupper på et hospital". Her vil vi tale om hvilke arbejdsopgaver personalet har. Yderligere kommer vi til at tale om tv-serien "de udenlandske læger" som er på dr1.

Vi glæder os til at se jer.

NB: MØDET ER AFLYST

View Event →
Feb
12
4:00 PM16:00

Cafémøde

Tirsdag den 12. februar er der Cafémøde kl.16-18. Tilmelding på cafe@kvindeligelaeger.dk senest den 9. februar.

Vi er så heldige at få besøg af Tarek, der er læge fra Egypten og arbejder som speciallæge i Danmark. Han vil fortælle som sin vej igennem det danske system og svarer også gerne på spørgsmål. Tarek er uddannet speciallæge i Oftalmologi fra Cairo og blev i november 2018 speciallæge i Oftalmologi i Danmark og arbejder nu i Næstved.

Vi glæder os til at se jer.

View Event →
Jan
22
4:00 PM16:00

Cafémøde

Næste cafemøde er tirsdag den 22. januar kl. 16-18 på Svejgårdsvej 23 i Hellerup og tilmelding er senest lørdag den 19. januar.

Emnet er "jobansøgning". Vi kommer til at have nogle eksempler på ansøgninger med, men det ville være rigtig godt hvis I medbringer jeres eget udkast til en ansøgning. Så kan vi tage udgangspunkt i det.

Husk at såfremt I tilmelder jer og ikke kan deltage alligevel, skal I melde afbud hurtigst muligt.

Vi glæder os til at se jer.

View Event →
Sep
19
4:00 PM16:00

Cafémøde

Så starter vi igen op med cafémøder hjemme hos Agnethe. 

Her første gang vil jeg introducere jer til "De 7 lægeroller" og hvorfor det er godt at kende til disse. Men ellers handler det primært om, at vi skal møde jer, høre hvem I er, og hvor I kommer fra. Derudover må I meget gerne gøre jer nogle tanker om, hvad I kunne tænke jer at få ud af cafémøderne fremover - er der nogle bestemte ting I gerne vil høre om?

Tilmelding foregår per mail til cafe@kvindeligelaeger.dk og I bedes senest melde jer til mandag d. 17. september. Husk hvis I tilmelder jer og ikke kan komme alligevel, skal I melde afbud til mig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at se dig.

View Event →