Apr
25
4:00 PM16:00

Cafémøde

Torsdag d. 25. april afholdes der Cafémøde kl 16-18. Tilmelding på cafe@kvindeligelaeger.dk senest den 22. april. 

Emnet bliver "de forskellige faggrupper på et hospital". Her vil vi tale om hvilke arbejdsopgaver personalet har. Yderligere kommer vi til at tale om tv-serien "de udenlandske læger" som blev vist på dr1.

Vi glæder os til at se jer.

View Event →

Mar
12
4:00 PM16:00

Cafémøde

Tirsdag d. 12. marts er der Cafémøde kl 16-17.30. Tilmelding på cafe@kvindeligelaeger.dk senest lørdag d. 9. marts. 

Emnet bliver "de forskellige faggrupper på et hospital". Her vil vi tale om hvilke arbejdsopgaver personalet har. Yderligere kommer vi til at tale om tv-serien "de udenlandske læger" som er på dr1.

Vi glæder os til at se jer.

NB: MØDET ER AFLYST

View Event →
Feb
12
4:00 PM16:00

Cafémøde

Tirsdag den 12. februar er der Cafémøde kl.16-18. Tilmelding på cafe@kvindeligelaeger.dk senest den 9. februar.

Vi er så heldige at få besøg af Tarek, der er læge fra Egypten og arbejder som speciallæge i Danmark. Han vil fortælle som sin vej igennem det danske system og svarer også gerne på spørgsmål. Tarek er uddannet speciallæge i Oftalmologi fra Cairo og blev i november 2018 speciallæge i Oftalmologi i Danmark og arbejder nu i Næstved.

Vi glæder os til at se jer.

View Event →
Jan
22
4:00 PM16:00

Cafémøde

Næste cafemøde er tirsdag den 22. januar kl. 16-18 på Svejgårdsvej 23 i Hellerup og tilmelding er senest lørdag den 19. januar.

Emnet er "jobansøgning". Vi kommer til at have nogle eksempler på ansøgninger med, men det ville være rigtig godt hvis I medbringer jeres eget udkast til en ansøgning. Så kan vi tage udgangspunkt i det.

Husk at såfremt I tilmelder jer og ikke kan deltage alligevel, skal I melde afbud hurtigst muligt.

Vi glæder os til at se jer.

View Event →
Sep
19
4:00 PM16:00

Cafémøde

Så starter vi igen op med cafémøder hjemme hos Agnethe. 

Her første gang vil jeg introducere jer til "De 7 lægeroller" og hvorfor det er godt at kende til disse. Men ellers handler det primært om, at vi skal møde jer, høre hvem I er, og hvor I kommer fra. Derudover må I meget gerne gøre jer nogle tanker om, hvad I kunne tænke jer at få ud af cafémøderne fremover - er der nogle bestemte ting I gerne vil høre om?

Tilmelding foregår per mail til cafe@kvindeligelaeger.dk og I bedes senest melde jer til mandag d. 17. september. Husk hvis I tilmelder jer og ikke kan komme alligevel, skal I melde afbud til mig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at se dig.

View Event →