Tak for et godt Årsmøde 2019

Vi vil gerne takke for et fint årsmøde med et godt fremmøde.

En særlig tak til tre af vores legatmodtagere: Anne Marie Reimer Jensen, Johanna Åhsberg og Line Holdgaard Thomsen, for nogle rigtig fine oplæg. Irina Palimaru Manhoob har også modtaget legat i år, men kunne ikke deltage i årsmødet.

Det er en fornøjelse at høre om spændende forskningsprojekter.

Også tak til Katja Wium Geiker og Lærke Marijke Nørholk samt Mona Savran for fine oplæg om hhv Cafemøderne og Mentorordningen, samt FGM og Kvinderådet.

Mona Savran fortæller om FGM

Mona Savran fortæller om FGM


Til vores generalforsamling blev to tidligere suppleanter nemlig Katja Wium Geiker og Lærke Marijke Nørholk, valgt til bestyrelsemedlemmer. Vi byder velkommen til en ny supleant, Cara Bhuller. Derudover er Johanne Bjerre Lindboe, som ikke genopstiller til formandsposten, samt tidligere bestyrelsesmedlem Lene Riisager blevet suppleanter.

Vi glæder os alle til at tage hul på et nyt foreningsår. 


Med venlig hilsen
Johanne Bjerre Lindboe, Formand i KLF
https://www.kvindeligelaeger.dk/

Cafemøde