KLF til Demonstration for fri abort

Den kristne fundamentalistiske organisation ”Retten til liv” vil fratage kvinder, og andre som er i stand til at blive gravide, retten til at bestemme over deres egen krop. De vil fjerne retten til fri abort

abortion_demo_handmaids.jpg

Lørdag den 9. juni afholder "Retten til Liv" demonstration imod det frie valg. Græsrodsbevægelsen, Min Krop - Mine Regler, har arrangeret moddemonstration, og Kvindelige Lægers Forening er anbefalere sammen med IMCC, Sex & Samfund, Kvinderådet, Danner og mange flere. 

 

Demonstrationen starter kl. 13:15 ved Kingos Kirke på Nørrebro.
Vi mødes kl. 12:00 på Røde Roses Kaffebar og laver skilte og følges derhen i samlet flok. Alle opfordres til at bære rødt og gerne en hvid kyse, inspireret af kostumerne fra Tjenerindens Fortælling (eller A Handmaid's Tale) af Margaret Atwood. Børn er meget velkomne.   

Tilmeld dig via mail til netvaerk@kvindeligelaeger.dk, så vi ved hvor mange materialer vi har brug for. 

abort_demo.jpg
FeminismeSara Madsen