Vil du være telefonven?
Telefonvenner er et nyt initiativ fra Kvindelige Lægers Forening. Her tilbyder vi nye læger i Danmark træning i at tale fag-dansk i telefonen med en sygeplejerske, medicinstuderende eller læge, der har et ubesværet dansk og gerne vil hjælpe en kollega i gang med en ubesværet hverdag ved vagttelefonen på de danske afdelinger.


Mange læger, der er kommet til Danmark som flygtning e.l. oplever at de efter at have arbejdet hårdt på at få godkendt deres uddannelse, har svært ved at passe en vagttelefon. Det er svært at vide, om modtageren af beskeden, har forstået, hvad man ville, eller om man selv fik det hele med. Kvindelige Lægers Forening (os med mentorordningen) laver derfor nu et tilbud om at træne sine fag-danske kommunikationsfærdigheder.


Vi søger derfor læger, sygeplejesker og medicinstuderende, der har været på længere klinikophold, til at blive telefonvenner.


Tilmelding sker på følgende link:
Tilmelding


Vil du være telefonlæge?
Har du fået godkendt din uddannelse i Danmark og er nået til KBU eller videre, kan du få en telefonven. Telefonvennen er en læge, sygeplejerske eller medicinstuderende, med klinisk erfaring, som gerne vil hjælpe dig med at få et mere afslappet og professionelt forhold til din vagttelefon.


Telefonvennen skaber et trygt miljø, hvor du kan træne at tale og forstå fagdansk pr. telefon, med et mennesker, som taler sproget ubesværet og som ikke er fra din arbejdsplads.


Når du tilmelder dig, skriver du dig op til at modtage kontaktinformation på én af vores danske telefonvenner og en samtaleguide til de første 3 samtaler.


Tilmelding via følgende link:
Tilmelding

Vi har 14 gæster og ingen medlemmer online